Mustad Havservice fusjonert inn i Mustad Autoline fra 01.01.2019

Mustad Autoline Havservice

Mustad Havservice er leverandør av fiskeredskaper, teiner, tauverk, liner og arbeidstøy til kystflåten i Norge. Mustad Autoline er verdens ledende leverandør av autolinesystemer. Fra nyttår fusjoneres Mustad Havservice inn i Mustad Autoline. Samtidig flytter begge Ålesundsavdelingene sammen i helt nytt bygg i Breivika. Vi legger til rette for å møte kundenes behov på en enda bedre måte, sier daglig leder Anders Frisinger i Mustad Autoline.

De to bedriftene (inkl datterselskaper) hadde en samlet omsetning på ca 180 millioner i 2017. Med et tydelig mål om videre vekst investeres det i nytt lager og utsalgssted i Ålesund og etter hvert ny nettbutikk.  Butikkonseptet viderefører navnet HAVservice og lanserer ny logo i forbindelse med sammenslåingen.

Mustad Havservice har fra før vareutsalg i Ålesund, Båtsfjord, Austevoll og Myre. Disse butikkene endrer navn til Mustad Autoline og videreutvikles innenfor butikkonseptet HAVservice.

For å kunne yte enda bedre service i markedet øker vi tilstedeværelsen og legger til rette for enda tettere samarbeid med kundene våre. Butikkonseptet HAVservice er en del av en strategisk investering for Mustad Autoline om ytterligere å styrke fotfeste i det norske kystfiskemarkedet, avslutter Anders Frisinger.

Mustad Autoline reserverer seg mot eventuelle trykkfeil og tar forbehold for endringer i instruksjoner, spesifikasjoner og design.